Presentació 100 anys de Llum Cooperativa

El passat dia 28 d’abril en el Centri Cultural Rausell va tenir lloc la presentació de la col·lecció de llibres “Meliana III. Cent anys de llum cooperativa”, que va marca l’inici dels actes commemoratius del centenari de la Cooperativa Elèctrica de Meliana. En l’esdeveniment, participaren l’alcalde de Meliana Josep Riera, el president de la cooperativa Ramon Ruiz, l’impulsor del llibre Ismael Pons i el coordinador de l’edició Albert Ferrer, els qui van destacar la importància de la cooperativa per al poble i el seu compromís amb la sostenibilitat energètica.

El president de la Cooperativa Elèctrica va fer un recorregut per la història de l’entitat i la seva contribució al desenvolupament del poble de Meliana. A més, l’impulsor del llibre va explicar com va sorgir la idea en 2018 i com es va desenvolupar el projecte. D’altra banda, el coordinador del llibre va destacar la importància i ambició del projecte i va agrair la col·laboració dels diferents autors i autores.

Finalment, els autors, editors i lingüista presents en l’esdeveniment, juntament amb els membres de la Junta Rectora de la Cooperativa Elèctrica, van pujar a l’escenari per a ser reconeguts pel seu treball. L’esdeveniment va concloure amb una actuació de l’Orquestra de Plectre de Meliana, que va fer vibrar als assistents amb les seves interpretacions. En resum, la presentació del llibre i els actes commemoratius del centenari de la Cooperativa Elèctrica de Meliana van ser un èxit i van demostrar la importància de la cooperació i el compromís amb la sostenibilitat energètica.

Imatges: Juan Rodrigo

Tags: No tags

Comments are closed.