Nova Web Elèctrica de Meliana 2015

Estem procedint a la remodelació de la nostra web, durant uns dies els continguts de la web s’aniran afegint, disculpen qualsevol error que puguen trobar al llarg de la seua visita a la web.

En Cooperativa podran trobar un breu resum de la història de la nostra Cooperativa, així com la composició del Consell Rector i l’Equip professional.

En Notícies, intentarem informar-los dels esdeveniments més rellevants que es produïsquen en el dia a dia de la nostra activitat.

En instal·lacions tenen un mapa amb la ubicació de les nostres oficines i dels nostres centres de transformació.

En Memòria Anual, tindran exposada la memòria de l’exercici anterior al que est en curs, la qual es va presentar en l’Assemblea del dia 27 de maig 2015.

En Documentació, estan penjats els pdf amb les sol·licituds de canvi més demandades, aquestes sol·licituds han de descarregar i ser emplenades i signades, posteriorment poden fer-nos-ho arribar a través del correu electrònic d’administració@electricademeliana.com., En persona en les nostres oficines *oa través del Fax 96 149 17 68.

En Descàrregues, tindran a la seua disposició les dues publicacions que hui dia té la nostra Cooperativa, un és el llibre que es va editar coincidint amb les noces d’or, i l’altre per a commemorar els 75 anys de la Cooperativa .

En Galeria, anirem presentant fotos dels actes que vaja realitzant la Cooperativa.

En Contacte, podran realitzar qualsevol consulta que desitgen, com podran comprovar, en l’apartat de departament, trobarà un desplegable que els dona diferents correus als que remetre la seua qüestió, ja siga d’àmbit general, administrativa o tècnica.

En Enllaços d’interés, hem penjat enllaços de diferents Webs del sector, que creiem que els poden ser d’utilitat, amb el temps anirem implementant aquesta secció.

Els agrairem qualsevol observació constructiva que ens puguen oferir en referència al funcionament i / o contingut de la nova web, ja que ens encantaria que la web vegada més pròxima la Cooperativa a tots els nostres Socis i Associats.

Comments are closed.