Meliana III. Cent Anys de Llum Cooperativa

La Cooperativa Elèctrica de Meliana compleix cent anys des de la seva fundació en 1922, per a celebrar el nostre aniversari, la Junta rectora va aprovar en 2019 la realització d’un ambiciós estudi que recopilaria la història de l’entitat, la història del poble i la seva memòria en tres volums. Aquest projecte, titulat «Meliana III. Cent Anys de Llum Cooperativa» ha estat coordinat per Albert Ferrer Orts i realitzat per un equip d’investigadors locals, el que ha donat lloc a una meticulosa col·lecció, necessària per a entendre les arrels del poble de Meliana. En aquest volumns s’analitza detalladament la fundació de la cooperativa, la seva evolució fins a l’actualitat, la història de la localitat des de l’època medieval i aspectes que formen part de la història i de l’evolució social i cultural del nostre poble.

Aquests volums seran, per als socis de la cooperativa i al veïnat en general, un instrument fonamental per a aprofundir en la història de Meliana.

Els socis podran recollir una còpia d’aquesta obra en les oficines Plaza Mayor 8 baix, junt a dos tiquets d’una ració de caldera per participar en el dia de les calderes:

Dilluns a divendres de 9.00h – 14.00h
Dimarts i Dijous de 16.00h – 17.30h

Per motius d’organització, passat el 22/05/2023, no es podran recollir tiquets. És necessari presentar el DNI del soci per a recollir l’obra i els 2 tiquets gratuïts.

Tags: No tags

Comments are closed.