Circular Informativa febrer 2022

Estimats socis /sòcies

Els informem que la Cooperativa juntament amb l’Ajuntament de Meliana, ha promogut el que serà la primera Comunitat Energètica a Meliana (CEM). Aquesta comunitat energètica produirà energia solar fotovoltaica destinada a l’autoconsum elèctric, i està situada en la coberta de la pista de bàsquet del poliesportiu de Meliana.

 

A causa de les restriccions normatives només poden adherir-se a aquesta comunitat els subministraments que estiguen a 500 metres de la instal·lació.

 

Si el seu subministrament es troba dins d’aquest rang de distancia, en las pròximes dates rebran una circular personalitzada subministrament, i des de eixe instant, vostès poden formar part d’aquesta Comunitat adquirint una part dels drets de producció de la instal·lació comunitària, i així, poder autoconsumir energia produïda al costat del seu habitatge, contribuir a reduir les emissions contaminants que acreixen el canvi climàtic, així com reduir l’import de la seua factura elèctrica.

 

El divendres que ve dia 25 de febrer a les 10.30 hores en el saló de plens de l’Ajuntament, l’Ajuntament organitza al costat de l’Oficina itinerant de transició energètica, una xarrada sobre les Comunitats Energètiques, en la qual la Cooperativa realitzarà una intervenció per a presentar aquest projecte pilot realitzat a Meliana.

 

Si creu que esta dins del rang de distancia, i vol informació detallada del funcionament de la Comunitat energètica, així com de les condicions econòmiques necessàries per a poder adquirir una part dels drets de producció, pot posar-se en contacte amb la Cooperativa a través de les següents vies:

  • Per telèfon telefonant al 961491768
  • Per mail escrivint-nos a administracion@electricademeliana.com
  • Personalment en les nostres oficines de la Plaça Major 8, en horari de matins de 9:00h a 14:00h o vesprades de dimarts i dijous de 15:30h a 17:00h.

El Consell Rector

Comments are closed.